Rozhodovanie o výhodách finančného leasingu predstavuje jednu z komplexných analýz firemných financií - Suďa, P.
Operatívny a finančný leasing. Prednosti leasingového vzťahu. Bankový úver a úhrada v hotovosti ako alternatívy. Porovnanie jednotlivých úverových foriem - ekonometrická analýza. Porovnanie daňových úspor.