Středně a dlouhodobé vývozní odběratelské úvěry - Matušek, V.
Charakteristika vývozného odberateľského úveru. Medzibankový odberateľský úver. Odberateľský úver poskytnutý priamo finálnemu odberateľovi. Poistenie úverových rizík.