Súčasný charakter úverového portfólia v SR Príloha Hospodárskych novín
Vývoj úverov poskytnutých jednotlivým sektorom a odvetviam v SR. Vývoj úverov vo vybraných odvetviach. Vývoj úverov v spracovateľskom priemysle. Vývoj úverov vo vybraných typoch organizácií. Vývoj úverov poskytnutých organizáciám peňažníctva.