Aktuálny hospodársky vývoj vo Francúzsku Príloha Hospodárskych novín
Súčasný stav hospodárstva Francúzska ako jednej z vedúcich krajín Európskej únie. Vývoj reálneho hrubého produktu a súkromnej spotreby. Vývoj miery využitia spotrebiteľských kapacít. Krátkodobé a dlhodobé úrokové sadzby a ponuka peňazí vo svete.