Analýza a prognóza makroekonomického vývoje v ČR v r. 1995-1997. 1 - Šujan, I.
Charakteristika hospodárskeho vývoja ČR v r. 1995-1997. Výsledky analýzy a prognózy makroekonomického vývoja ČR. Reálna ekonomika, hrubý domáci produkt. Odvetvová tvorba zdrojov. Miera investícií. Zahraničný obchod. Analýza nadväzuje na predchádzajúcu štúdiu Českého štatistického úradu z októbra 1995.