Hospodársky profil Veľkej Británie včera a dnes - Janoška, J.
Prevratné zmeny a výkyvy v britskej ekonomike. Britský priemyselný sektor za posledných 30 rokov. Makroekonomická situácia v 90. rokoch. Otázka vstupu Veľkej Británie do Európskej menovej únie. Vývojové tendencie londýnskeho a britského finančníctva.