Islandská republika - Augustín, J.
Všeobecná a ekonomická charakteristika Islandu. Vyspelý priemysel, dlhotrvajúca ekonomická stabilita a zvyšujúci sa ekonomický rast. Štruktúra zamestnanosti obyvateľov. Podiel jednotlivých odvetví na tvorbe HDP. Islandský dovoz a vývoz v r. 1995. Väčšina tovarov sa dováža a vyváža z krajiny bez mimoriadnych obmedzení. Finančná situácia a finančný systém. Islandská zóna voľného obchodu. Zmluvy so Slovenskom. Obchod medzi Slovenskom a Islandom.