K súčasnému vývoju v postsocialistických krajinách Príloha Hospodárskych novín
Ekonomická situácia a finančná pozícia v krajinách bývalej východnej Európy v prvom polroku 1995. Platobná bilancia vo vybraných reformných postsocialistických krajinách. Základné ukazovatele postavenia reformných krajín v medzinárodnom hospodárskom prostredí.