Konjunkturálne trendy v ekonomike Japonska Príloha Hospodárskych novín
Vplyv japonskej ekonomiky na globálne vývojové hospodárske trendy v poslednom období. Súčasná pozícia Japonska podľa makroekonomických ukazovateľov. Medzinárodné ekonomické ukazovatele: bilancia platieb, peniaze a financie.