Makroekonomický vývoj ČR - Šujan, I.
Analýza doterajšieho a prognózy ďalšieho vývoja českej ekonomiky. Dobrá úroveň makroekonomickej stability ČR. Vývoj hrubého domáceho produktu. Zahraničný obchod a platobná bilancia. Inflácia, mzdy a nezamestnanosť.