Malajsijská vládní vize bohatého státu - Kohout, Pavel
Charakteristika ekonomiky Malajzie, komentované údaje hospodárskeho rastu, hrubého domáceho produktu. Strategický cieľ malajzijskej hospodárskej politiky "Vízia 2020". Fungovanie kapitálového trhu.