Nemecké ekonomické úspechy a sklamania v 90. rokoch - Janoška, J.
Ekonomická situácia Nemecka od znovuzjednotenia r. 1990. Finančná politika SRN počas piatich rokov po zlúčení s bývalou NDR a jej tendencie v r. 1996. Otázniky vstupu do Európskej menovej únie. Ukončenie činnosti Treuhandanstaltu. Problémy (západo)nemeckého priemyslu. Nové trendy v bankovníctve. Nemecko ako finančné centrum.