Nórske kráľovstvo - Augustín, J.
Charakteristika hospodárskej situácie v Nórsku. Ekonomický rast v r. 1995. 20 najväčších firiem. Podiel jednotlivých odvetví na tvorbe HDP Nórska. Vývoz a dovoz. Vývozný a dovozný režim. Formy zahraničnej spolupráce. Hospodárske vzťahy so SR. Dôležité informácie o cestovaní do Nórska a v Nórsku.