Quarterly Economic and Fiscal Bulletin of the Czech Republic. 5 Third Quarter 1995
Vývoj hospodárstva ČR za 3. štvrťrok 1995. Vývoj domáceho hrubého produktu, cien, nezamestnanosti a platobnej bilancie. Štátny a miestny rozpočet. Štátny dlh. Makroekonomické ukazovatele (tabuľky).