Rusko: Víťazstvo B. Jeľcina ešte nie je zárukou úspechu ekonomických reforiem - Schlesingerová, K.
Hlavné ukazovatele ruského hospodárstva v r. 1995 a odhad na r. 1996. Možné zdroje financovania štátneho rozpočtu - zahraničné zdroje alebo sprísnenie daňovej politiky.