Správa Svetovej banky: Liberálne reformy boli úspešnejšie - Suďa, P.
Závery Správy o svetovom vývoji v r. 1996 týkajúce sa transformujúcich sa ekonomík, ktoré vypracovala Svetová banka. Efektívnosť liberalizácie trhu a jeho otvorenia sa na západ. Otázka metód privatizácie. Ekonomické ukazovatele transformujúcich krajín v r. 1989-1995. Vplyv hospodárskej reformy v Rusku a Číne.