Súvislosti sociálno-ekonomického vývoja v Rusku Príloha Hospodárskych novín
Súčasné tendencie hospodárskeho vývoja v Rusku. Vývoj hlavných makroekonomických ukazovateľov. Monitor hospodárskeho vývoja Ruska.