Súčasné tendencie ekonomického vývoja v Bulharsku Príloha Hospodárskych novín
Vývoj a prognóza základných makroekonomických ukazovateľov v Bulharsku. Monitor hospodárskeho vývoja Bulharska v r. 1991-1996.