Súčasné tendencie vo vývoji ekonomiky USA Príloha Hospodárskych novín
Vývojové tendencie ekonomiky USA. Predpovede hospodárskeho vývoja na r. 1996. Medzinárodné ekonomické ukazovatele: ceny, konkurenčnosť, výroba a zamestnanosť.