Top 100
Údaje za r. 1995: Najväčšie nefinančné podniky Slovenska. Podniky s najvyšším ziskom pred zdanením. Najväčší zamestnávatelia SR. Najväčší exportéri SR. Podniky s najvyšším základným imaním. Úspešný rok 1995 v podnikoch VSŽ a Juhoslovenské celulózky a papierne.