Vývojové tendencie ekonomiky Veľkej Británie a Talianska Príloha Hospodárskych novín
Pokračovanie v analýze ekonomiky krajín G-7. Celkovo pozitívny vývoj vo Veľkej Británii. Odlišná situácia v Taliansku. Medzinárodné ekonomické ukazovatele: ceny, konkurenčnosť, výroba a zamestnanosť.