Kompetencie pri zatrieďovaní služieb a tovarov - výrobkov - podľa klasifikácie produkcie vo väzbe na zmeny v oblasti dane z pridanej hodnoty - Kardoš, L.
Zmeny v klasifikácii produkcie, ktorá vyplýva zo zmeny v oblasti dane z pridanej hodnoty. Opatrenie MF SR na zamedzenie nezrovnalosti zákona č.289/1995 Z.z. o DPH. Problematika kompetencie pri zatrieďovaní služieb a tovarov podľa klasifikácie produkcie. Možnosti zatrieďovania tovaru a služieb. Činnosť poradná a konzultatívna Centra pre klasifikáciu produkcie PKC KP Bratislava.