O akú reformu ide? 2 - Plachtinský, Dušan Miloš
Vzťahy medzi sociálnymi a ekonomickými aspektmi ekonomiky. Analýza oboch týchto častí nášho vedomia a ich vzájomný vplyv pri určovaní tempa a smeru transformácie.