O akú reformu vlastne ide? 1 - Plachtinský, Dušan Miloš
Hospodársky rast alebo začiatok prekonávania úpadku slovenskej ekonomiky po r. 1989? Nedostatočné parametre transformácie slovenskej ekonomiky. Výsledky transformácie. Spätná väzba reformy. Časová priorita ekonomického rozvoja pred sociálnym. Nepripravenosť ekonomiky na kapitalistické vzťahy.