Prioritou je zhodnotená práca. 2 - Ďurkovič, H.
Nevyhnutnosť zmeny odvetvovej a tovarovej štruktúry vzhľadom na exportné možnosti Slovenska. Výrobné princípy a komodity, na ktoré by sa mala slovenská ekonomika v budúcnosti zamerať.