Slovenský poprivatizačný fond - Petráš, J.
Informácie pre podnikateľskú verejnosť o začatí činnosti Slovenského poprivatizačného fondu (SPPF). Investori fondu, výška zdrojov a štruktúra ich vzťahov. Investičná politika fondu. Kapitalizácia investičných vkladov. Očakávané výsledky a pôsobenie SPPF.