Paradoxy či zákonitosti prognózy? - Sojka, Jozef
Poukázanie na javy (paradoxy alebo zákonitosti), ktoré sa vyskytujú pri makroprognózach. Prognózovanie ekonomiky Slovenska na r. 1996-1997 podľa modelu FMOD. Relatívne samostatné prognózovanie ponuky a dopytu.