Ciele európskej regionálnej politiky - Buchta, Stanislav
Potreba regionálne diferencovanej štrukturálnej politiky, kompatibilnej s regionálnou politikou Európskej únie, pri príprave Slovenskej republiky na vstup do EÚ. Spoločná agrárna politika členských štátov.