Komparatívne výhody slovenského poľnohospodárstva v oblasti ľudských zdrojov - Buchta, Stanislav
Analýza komparatívnych výhod slovenského poľnohospodárstva v oblasti ľudských zdrojov v krajinách EÚ. Agrárna zamestnanosť a priemerná veľkosť podnikov v krajinách EÚ. Prehľad životnej úrovne. Porovnanie produktivity práce v poľnohospodárstve. Zhodnotenie komparatívnych výhod a nevýhod slovenského poľnohospodárstva.