Kompetitívnosť agrárnych komodít na trhoch EÚ - Stehlo, Pavol
Integrácia Slovenska do EÚ v oblasti poľnohospodárstva znamená postupný proces zbližovania a príprav na prevzatie Spoločnej agrárnej politiky krajín EÚ. Opatrenia realizované v súvislosti s uzatvorenými asociačnými dohodami. Záväzky vyplývajúce zo záverov UK GATT. Prehľad zahraničnoobchodnej výmeny SR s EÚ.(Seminár, Bratislava, 1995).