Marketing v zemědělství
Cieľová skupina marketingu v poľnohospodárstve. Zahraničné firmy pôsobiace v poľnohospodárstve na území ČR: Kemin, AlfaLaval Agri, Bayer. Rozhovor s P. Podlahom, majiteľom firmy Mountfield. Poľnohospodárstvo a reklama. Direct marketing. Investície firmy Innotech do designu. Výstavníctvo a agrárna prezentácia.