Náčrt budúceho strategického rámca pre poľnohospodárstvo na Slovensku: vplyv EÚ a vstupu do GATT - Thomson, K.J
Náčrt Spoločnej poľnohospodárskej politiky (CAP) Európskej únie. Charakter a dôsledky súčasných reforiem CAP. Dôsledky vstupu štátov strednej a východnej Európy (SVE) do EÚ. (Seminár, Bratislava, 1995).