Opatrenia agrárnej politiky na riešenie problémov financovania slovenského poľnohospodárstva - Serenčéš, Peter
Analýza súčasného stavu ekonomiky poľnohospodárstva, zdrojov financovania, finančných tokov, zaťaženia aktív cudzími zdrojmi a platobnej neschopnosti. Súčasný stav riešenia problémov financovania slovenského poľnohospodárstva. Formovanie nástrojov agrárnej politiky a riešenie problémov financovania poľnohospodárstva.