Poľnohospodárska produkcia a intenzita výroby v štátoch CEFTA a v Slovinsku - Nádašský, S.
Reformy poľnohospodárstva v štátoch CEFTA viedli vo všeobecnosti k zníženiu poľnohospodárskej výroby, ako aj zníženiu jeho postavenia v rámci národného hospodárstva. Medzinárodné porovnanie krajín CEFTA, Slovinska. Slovensko v porovnaní s krajinami CEFTA je štátom s malým produkčným a trhovým priestorom, preto je potrebné zlepšiť niektoré intenzifikačné ukazovatele v poľnohospodárskej výrobe.