Poľnohospodárske otázky vstupu do EÚ - Buckwell, A.
Príspevok prednesený na seminári "Vplyv budúceho členstva v EÚ a Uruguajského kola GATT na vývoj agrárnej politiky". Seminár sa uskutočnil v rámci projektu technickej pomoci FAO TCP/SLO/4551(T) "Školenie k príprave poľnohospodárskych projektov a k analýze agrárnej politiky". Organizácia komoditného trhu v rámci Spoločnej poľnohospodárskej politiky (CAP). Štrukturálna politika EÚ.