Poľnohospodárstvo SR z hľadiska agrárnej politiky EÚ - Podolák, Alojz
Rozvoj slovenského poľnohospodárstva je možný len uplatnením pôsobenia tendencií svetovej ekonomiky, politiky GATT, vplyvu EÚ a svetového poľnohospodárstva. Spotreba potravín a sebestačnosť. Tendencie agrárneho vývoja vo svete. Makroekonomické súvislosti a dotačná náročnosť výroby potravín. (Seminár, Bratislava, 1995).