Príležitosti slovenského poľnohospodárstva z hľadiska prebiehajúcich integračných procesov - Fillo, M.
Faktory určujúce pozíciu Slovenska na integrujúcich trhoch. Faktory kompetitívnosti. Pozícia agrárnej politiky SR ako člena GATT. Asociačná dohoda SR s EÚ. Integračné zámery v rámci CEFTA. (Seminár, Bratislava, 1995).