Zdroje hospodárskeho rastu poľnohospodárstva na Slovensku - Hutník, Félix
Trhová a výrobná výkonnosť poľnohospodárstva na Slovensku. Tržby za predaj poľnohospodárskych produktov. Zdroje hospodárskeho rastu - investície. Relácie cien potravín - cenový vývin, tvorba cien. Ovplyvňovanie tvorby cien poľnohospodárskych výrobcov rôznymi netrhovými faktormi - dotáciami.