České zemědělství očima expertů OECD - Podsedníček, M.
Hodnotenie českého poľnohospodárskeho sektora odborníkmi OECD. Vývoj transformácie poľnohospodársko-potravinárskeho sektora ČR. Zmeny v poľnohospodárskej politike po r. 1989. Ekvivalenty produkčných subvencií - ESS (Consummer Subsidy Equivalents - CSE). Ekvivalenty produkčných subvencií - EPS (Producer Subsidy Equivalents - PSE) v ČR a ich porovnanie s vybranými krajinami OECD. Podpora agrárneho sektora. Štrukturálna podpora poľnohospodárskej produkcie v ČR. Ekvivalent produkčných subvencií v jednotlivých krajinách OECD v rokoch 1986-1994 v percentách.