Diagnóza agroturistiky - Hubáček, F.
Poľnohospodári oravského regiónu - priekopníci rozvoja agroturistiky na Slovensku. R. 1995 založenie Oravského spolku podnikateľov v agroturistike. Predpoklady rozvoja gazdovskej agroturistiky. Najnaliehavejšie problémy slovenskej agroturistiky.