Imidž štátu ako cestovného cieľa - Vanková, M.
Tvorba pozitívneho image štátu v medzinárodnom cestovnom ruchu. Podstata image. Image vo vzťahu k ponuke a dopytu. Predpoklady utvárania pozitívneho image štátu. Využitie image cieľového miesta v propagácii.