Istria sa teší na turistov - Farárik, P.
Poznatky z informačnej cesty Jadran, ktorú pre majiteľov a zástupcov cestovných kancelárií pripravili Tatra-turist International services Bratislava a Jomatour Čadca. Pripravenosť chorvátskych a talianskych letovísk na Istrijskom polostrove na novú sezónu.