Miami obchodnou a turistickou mekkou Karibiku - Šucha, V.
Skúsenosti z cesty po Floride, ktorej cieľom bolo informovať slovenských turistov o rekreačných a poznávacích možnostiach v tejto karibskej oblasti. Služby poskytované slovenským zákazníkom pobočkou anglicko-americkej cestovnej kancelárie Central European Travel Services so sídlom v Bratislave.