Tourism strategies and rural development - Slee, B.
Výsledky britskej časti trojstrannej štúdie o agroturistike. Skúmanie ekonomických dopadov jednotlivých typov turistiky na rurálnu ekonomiku. Informácie o výdavkoch turistov. Podnikanie v turistike. Vytváranie pracovných príležitostí. Význam rozvoja agroturistiky pre reštrukturalizáciu rurálnych oblastí.