Trendy cestovného ruchu v SR - Raši, Š.
Závislosť rozvoja odvetvia cestovného ruchu od štruktúry jeho účastníkov. Rozvoj cestovného ruchu s ekologickým ponímaním cestovania. Trend tzv. zdravého cestovného ruchu. Potreba profesionálneho prístupu a prognózovania v podnikoch cestovného ruchu.