Tvorba marketingového informačného systému cestovného ruchu - Gúčik, Marián
Metodológia tvorby marketingového informačného systému cestovného ruchu. Štruktúra marketingového informačného systému cestovného ruchu. Údajová základňa o ponuke a dopyte po cestovnom ruchu.