Zahraničných turistov by k nám prišlo oveľa viac, keby... - Tokárová, L.
Nedostatok propagácie a informácií pre zahraničných návštevníkov Slovenska. Najvyhľadávanejšie oblasti. Typy návštev podľa dĺžky pobytu. Spokojnosť zahraničných turistov s pobytom v SR. Neporiadok a okrádanie ako hlavné dôvody nespokojnosti.