Zdroje nového kapitálu - Peric, J.
Situácia v Chorvátsku pred ďalšou transformáciou vlastníctva. Nevyhnutnosť koncipovanej rozvojovej politiky cestovného ruchu. Nedostatok domácich zdrojov. Využitie individuálnych úspor. Charakteristické črty Chorvátska v súvislosti s analýzou možného prínosu zahraničného kapitálu.