Vývoj spotrebiteľských cien a životných nákladov v apríli 1996 v SR
Zvýšenie spotrebiteľských cien v SR v apríli 1996 oproti marcu 1995 a aprílu 1995. Indexy spotrebiteľských cien a životných nákladov podľa sociálnych skupín. Vývoj indexov spotrebiteľských cien v jednotlivých mesiacoch r. 1995, 1996. Priemerné spotrebiteľské ceny.