Vývoj spotrebiteľských cien a životných nákladov v máji 1996 v SR
Indexy spotrebiteľských cien a životných nákladov podľa sociálnych skupín za Slovenskú republiku od septembra 1995 do mája 1996. Vývoj indexov spotrebiteľských cien v SR v jednotlivých mesiacoch r. 1995, 1996. Priemerné spotrebiteľské ceny v Sk.